Biserni zvočni izvir

Čiščenje spomina celic in podzavesti z močjo vibracij.

Izvajalca: Neja in Petr Zupan

Biserni zvočni izvir je osvežitev in čiščenje celic in telesa s pomočjo zvokov indijanskih inštrumentov in gonga.

Obstaja mnogo znanstvenih dokazov, da spomin ne obstaja samo v možganih (npr. knjiga Polje). Okvare posameznih tkiv in organov se dogajajo prav zaradi »okvare« zapisov v celicah do katerih pride zaradi različnih dejavnikov (iz zunanjega in notranjega sveta). Za vzdrževanje dobrega delovanja telesa je čiščenje celic pomembno. Zdravje celic je pomembno za zdravje celega telesa.

Mnogo znanstvenih raziskav je potrdilo medsebojno povezavo med telesom, čustvi in mislimi (npr. knjiga Biologija prepričanj). S čiščenjem telesa in celic vplivamo na sprostitev čustev in miselnih blokad.

Koristi udeležbe na Bisernem zvočnem izviru:

  • Očistite in osvežite celice.
  • Resetirate spomin celic.
  • Napolnite telo z novo energijo.
  • Sprostite stres in čustvene napetosti.
  • Spodbudite sprostitev miselnih blokad.

Naše telo je živo samo toliko časa, kolikor časa ga napaja energija, ki prihaja od duha. Duh vstopa v naše telo skozi dih. Zato je dihanje: pranajama in holotropsko dihanje osnova življenja. Ko dih začne zastajati, se zmanjša nivo vitalne energije. S pomanjkanjem vitalne energije je človek »lahek plen« različnim bakterijam, virusom, slabim mislim in negativnim čustvom. Znakov za pomanjkanje energije je veliko npr. bolečina, mišični krči, depresija, bolezen, močna čustva, negativne misli.

Že 150 let nazaj je Bechamp dokazal, da bolezni ne povzroči nekaj od zunaj, temveč pomanjkanje življenja od znotraj (npr. knjiga Izgubljena poglavja v zgodovini biologije).

Na Bisernem zvočnem izviru obnovite energijo, očistite celice in telo, kot da bi se okopali v kristalno čisti izvirski vodi.

Delavnico Biserni zvočni izvir sestavljajo trije sklopi:
1. iVitalis vaje
S stimulacijo različnih refleksnih in akupresurnih točk odpremo telo in energijske kanale za dotok nove, sveže energije, ki čisti in zdravi.
2. Enakomerno ritmično holotropsko dihanje
Dihanje čistilna in zdravilna »voda« za vse celice telesa. Dihanje spodbudi ujete energije v posameznih delih telesa, da se osvobodijo in sprostijo. Celice se resetirajo in regenerirajo s pomočjo velike količine prane.
3. Kopel s Sončnim gongom
Sonce je zvezda našega osončja, ki omogoča življenje. Sevanje sonca ima posebno zdravilno vibracijo določene frekvence. Kopel s Sončnim gongom poživi telo, ga harmonizira in spodbudi vitalno energijo. Ta del je namenjen integraciji vsega in pripravi na vsakodnevno življenje.

Potrebna oprema in pripočila:
– steklenica vode
– vsak udeleženec prinese ruto ali avionsko pokrivalo za oči
– debelejša ležalka/podmetač
– odeja
– pred delavnico in po njej pijte vodo
– dve uri pred obiskom jejte zmerno. Izberite lažje prebavljivo hrano

Kontaktna oseba: Petr Zupan
E-pošta: petr.zupan@bisernica.si
Telefon: 040 244 429

Za več informacij in termine nam pišite:

Ime in priimek:

E-naslov:

Telefon:

Sporočilo: