Cunami prane

priklic Živali Moči s Sončnim Gongom

Že tisočletja je zvok sredstvo s katerim raziskujemo prostranstva naše zavesti, širimo zavedanje in se zdravimo. Gong je portal, ki omogoča stik med fizičnim in duhovnim delom osebnosti. Je kotel, v katerem se pripravi alkimistično zmes kvalitet, ki odpirajo in razvijajo Notranji Jaz. Notranji jaz se kaže s simboli, občutki, videnji, domišljijo,… Živali moči so en izmed kanalov, ki nam pomagajo razumeti te skrivnostne znake in pokažejo kako pridemo do modrosti, ki jo potrebujemo v vsakodnevnem življenju.

Poglej klip:
YouTube Preview Image

Cha Cha Cha plesni center Gorenjske

Na naši delavnici Priklic Živali Moči s Sončnim gongom vsako sredo prikličemo eno žival moči, da vam njena prisotnost pomaga navigirati po morju življenja:

 • energija živali varuje
 • modrost živali pomaga prebroditi/rešiti težave
 • pomaga transformirati negativno energijo
 • ustvari povezavo z materjo zemljo
 • prinaša energijo globokega dobrega počutja
 • prinaša osvežitev, poživitev in revitalizacijo
 • sproža globoko sprostitev (globinska masaža celega telesa)
 • dobite usmeritve o uporabi Živali Moči.
Cunami prane - meditacija srca

Cunami prane – meditacija srca

Obstoj gonga sega cca 3500 let nazaj v bronasto dobo. Dokazi kažejo, da je obstajal že v takratni Mezopotamiji. Mit pravi, da je gong vseboval delce meteorita, ki je padel z nebes na zemljo.

Približno 600 let pred Kristusom, za časa bivanja Bude na zemlji, je imel gong na Kitajskem 2 pismenki “Tai Loi”, kar pomeni “prišlo je veselje”. Zato je bil gong uporabljen kot orodje iniciacije v razsvetljenje in za eksorcizem negativnih duhov in energij. Njegova uporaba se je razširila med šamani v Tibetu, Kitajskem, Mongoliji in Rusiji (Sibiriji), kot sredstvo za pomoč pri meditaciji.

Don Conreaux uporablja zvok gonga v terapevtske namene več kot 30 let. O Gongu pravi: “To je pravi generator moči, bolj kot inštrument, čeprav je uporabljen v simfoničnih orkestrih po svetu. Energija, ki prihaja iz gonga ni le v osnovnem tonu, temveč v kombinaciji, sozvočju več tonov skupaj, ki ustvarjajo val zvoka. Zvok gonga je kot cunami, cunami energije prane.”

Gong Sonce naj vibracije Sonca prežamejo tvoje telo.

Gong Sonce
naj vibracije Sonca prežamejo tvoje telo.

Ko to poživljajočo energijo prane vsrkamo, se v telesu pojavijo različna občutja, videnja, doživljanja, simboli… Notranja stanja si lahko razložimo s skrivnostjo, ki jo prinašajo Živali Moči. Vsaka žival na planetu ima svoje unikatne lastnosti, ki izhajajo iz njihovih posebnih veščin, ki jih uporabljajo za preživetje, rast in medsebojno povezovanje. Na primer moč krta pomaga najti izhod, čeprav je vse temno in napolnjeno z ovirami. V različnih življenjskih okoliščinah nam Živali Moči namignejo, kaj potrebujemo, da razrešimo stvari in nadaljujemo pot. Naše življenje postane bolj umirjeno, bolj polno razumevanja, veselja, radosti in ljubezni.

V različnih življenjskih okoliščinah nam Živali Moči namignejo, kaj potrebujemo

V različnih življenjskih okoliščinah nam Živali Moči namignejo, kaj potrebujemo

Cunami prane je ob četrtkih ob 20:00 uri v prostorih zavoda Bisernica, Bičkova 17 v Kranju.
Prispevek za Cunami prane je od 10€ dalje. Predhodno se prijavite. Cunami prane bo, če bomo zbrali vsaj štiri prijave.

 

Potrebna oprema in priporočila:
– debelejša ležalka/podmetač
– odeja
– pred delavnico in po njej pijte vodo
– dve uri pred obiskom jejte zmerno. Izberite lažje prebavljivo hrano


CUNAMI PRANE v vašem domu

 


Cunami Prane imate lahko tudi v vašem domu: za rojstni dan ali drugo priložnost, za zdravljenje sebe ali za energijsko čiščenje prostora.

Kaj boljšega si za svoj rojstni dan, za svoj dom, svoje prijatelje lahko zamislite?

 • Rojstni dan je vsako leto nov začetek. Zakaj ne bi staro pobrisali in ustvarili boljši začetek?
 • Dom je osnova, temelj. Ko se doma počutiš dobro, je vse ostalo lažje. Zakaj torej ne bi v svojem domu obnavljali dobrih vibracij?
 • Prijatelji so na svetu zato, da z njimi podelimo dobre stvari in nas v naših težavah na te dobre stvari spomnijo. Zakaj ne bi skupaj z njimi doživeli val globokega dobrega počutja?

Cena za do 10 ljudi je 100€ (ddv vključen v ceno).
Trajanje do 2 uri.
Do 30km je prevoz brezplačen.
Kontaktirajte nas za več informacij.

CUNAMI PRANE izvaja

Petr Zupan

INFORMACIJE

Za dodatne informacije pokličite na 040 244 429.

Dodaj komentar...

*