Zmanjšanje bolečin

Kolikokrat se ljudje sprašujejo “ali je možno, da se zbudiš iz sanj in bolečin ni več – izginejo.”

Če ste samo pomislili “to bi bilo lepo”… potem ste pripravljeni, da naredite test? Gre za metodo Z dotikom do zdravja in različne tehnike Zmanjšanja bolečin. Tako podprete vaše dobro počutje, zadovoljstvo in zdravje.

VAŠ DATUM za delavnico

Ta vikend sem bila v zdravilišču. In med prebiranjem prospektov me je izjemno navdušila misel enega izmed zdravnikov, ki je sam prebolel hudo bolezen:

»Bolezen ne obstaja, obstaja samo bolan človek.«

Kronična bolečina je javni zdravstveni problem, saj se pojavlja zelo pogosto in negativno vpliva na kakovost življenja. Poznamo akutno in kronično bolečino. Kronična bolečina največkrat sledi akutni bolečini, ki ni bila učinkovito zdravljena. Na nastanek bolečin vplivajo tako fizični kot tudi psihološki dejavniki.

Zmanjšanje akutne bolečine je zato oblika preventive. V metodi Z dotikom do zdravja obstaja vrsta tehnik, kjer uspešno zmanjšamo bolečine. Celo več… S pomočjo metode Z dotikom do zdravja je možno identificirati dejavnike tveganja, zaradi katerih se akutna bolečina pogosteje spremeni v kronično.

Bolečina IMA biološko zaščitno vlogo. Opozarja nas, da MORAMO v življenju nekaj spremeniti. Kronična bolečina NI bolezen, je opozorilo telesa, da nekaj delamo napačno.

»Bolečina ne obstaja, obstaja samo človek z bolečino.«

Tudi če še ne verjamete popolnoma, pridite in sami izkusite tehnike za Zmanjšanje bolečin, ki izhajajo iz zakladnice povezav med zahodno in vzhodno medicino.

VAŠ DATUM za delavnico

Najpogostejša uporaba

  1. zmanjšanje bolečin po poškodbah in udarcih
  2. zmanjšanje kroničnih bolečin (dolgotrajnih – trganje v rokah, nogah, bolečine v kolkih, bolečin brez znanega izvora,…)
  3. zmanjšanje bolečin po operacijah
  4. priprava na posege
  5. zmanjšanje akutnih bolečin (glavoboli, bolečine v trebuhu, v črevesju…)
  6. dvig energije
  7. sproščanje na telesni, čustveni in umski ravni

DELAVNICA se izvaja

VAŠ DATUM za delavnico

Namesto za kos oblačila investiraj v sebe! Tako poceni je to…

Cena delavnice:

100€+ ddv

PRIJAVE

na 040 379 930 ali info@bisernica.si

Za več informacij in termine nam pišite:

Ime in priimek:

E-naslov:

Telefon:

Sporočilo: