Naša najpomembnejša naloga je pomagati najti darove v vsakem posamezniku.

Darovi, mi jih imenujemo biseri, pomagajo posamezniku, da zaživi bolj srečno in zadovoljno življenje. S svojo podporo skrbimo za rast in razvoj posameznika, družbe in človeštva.

Zavod BISERNICA širi svoje znanje poleg izobraževanj, delavnic in seminarjev iz ponudbe tudi na brezplačnih predavanjih. Vrata imamo odprta za pogovore, pomagamo pri osebnem razvoju in brezplačno tudi svetujemo. Samo v zadnjem letu smo izvedli preko 20 brezplačnih predavanj ter zelo veliko ur svetovanj in pogovorov.

Vaša donacija bo mnogim, ki so v duševni, čustveni ali telesni stiski, pomagala, da jim pomagamo najti rešitve, da pridejo do zavedanja, in da stopijo na pot življenja, ki je bolj vesela, zadovoljna in srečna. Vaša donacija bo omogočila, da bodo prejeli strokovno podporo.

Zavod Bisernica je zavod, zato bodo vaše donacije namenjene izključno za podporo izvajanju strokovnih in brezplačnih svetovanj in predavanj (Zakon o zavodih (Uradni list RS, št. 12/91, 8/96, 36/00 – ZPDZC in 127/06 – ZJZP): Zavodi so organizacije, ki se ustanovijo za opravljanje dejavnosti vzgoje in izobraževanja, znanosti, kulture, športa, zdravstva, socialnega varstva, otroškega varstva, invalidskega varstva, socialnega zavarovanja ali drugih dejavnosti, če cilj opravljanja dejavnosti ni pridobivanje dobička.).

Želim nakazati donacijo:

Nakazilo:  

zavod BISERNICA
Bičkova ul. 17
4000 Kranj
Slovenija

SI42066077
SKB Bank, Ajdovscina 4, 1513 Ljubljana
IBAN: SI56 0313 8100 0516 378
BIC: SKBASI2X
(namen “donacija”)

S svojo donacijo lahko enostavno izkažete zahvalo za naše delo, vztrajnost in predanost.

Dr. Neja Zupan