Dr. Neja ZupanNLP Trener, TFH Trener, CSO Terapevt, NLP Coach
Specialistka naravnega zdravljenja, svetovalka in doktorica znanosti.

Dr. Neja Zupan vodi zavod BISERNICA, zavoda za razvoj kreativnosti in osebno rast. Je doktorica organizacijskih znanosti, mednarodno priznana trenerka Osebne Odličnosti in Nevro-Lingvističnega Programiranja (NLP), članica združenja mednarodnih trenerjev INLPTA , NLP Coach z diplomo NLP Univerze iz Kalifornije, trenerka metode Z dotikom do zdravja, registrirana pri International Kinesiokogy Institute v Švici in terapevtka kranio-sakralne terapije z mednarodno priznanim certifikatom. Neja je študentka OM Kara Kriya Yoga pri nosilcu linije dr. Jonn Mumfordu, Swamiju Anandakapili (podrobnosti podaj) in raziskovalka starodabnih šamanskih tradicij.

Na prvi strani zavoda Bisernica dobite brezplačno knjigo, kjer Neja opisuje, kako si je na naraven način pozdravila raka. Brezplačno e-knjigo: Transformacija orla dobite v Brezplačnem kotičku.

Svoj zavod je ustanovila potem ko je zaključila uspešno pot dela na Fakulteti za organizacijske vede. Na fakulteti je predavala pri predmetih Organizacijska antropologija, Človek v delovnem procesu, Vrednotenje del in Sistemizacija dela. Na Fakulteti za organizacijske vede je tudi doktorirala. Poleg javnega izobraževanja se je vseskozi izpopolnjevala na področju dela z ljudmi.

Dr. Neja Zupan se ukvarja z razvojem posameznikov/skupin, da lahko v okolju polnem izzivov najdejo pot uspeha, zadovoljstva in zdravja. Njena posebnost je delo z vrhunskimi posamezniki, ki so izpostavljeni hitro spreminjajočemu okolju.

Dr. Neja Zupan svoje znanje črpa iz poglobljenega dela na znanstveno raziskovalnem področju – umetnost komunikacije in njen vpliv na psihologijo človeka ter področju alternativnih znanosti. Jogo in zdravilske pristope staroselcev iz južne Amerike se uči že 15 let. Študira pri svetovno priznanih učiteljih, nosilcih linij. V letih uporabe takšnega pristopa se je izkazalo, da je to najbolj učinkovita pot kadar se zadeve hitro spreminjajo.

V letu 2010 je skupaj s tremi mednarodnimi trenerji izvedla izobraževanje Osebna odličnost za zdravstvene delavce in študente. Usposobilo se je prvih 110 zdravstvenih udeležencev. Poleg tega uspešno vodi izobraževanja za osebno rast in razvoj medsebojnih odnosov. Trdni odnosi (poslovni in osebni) so osnova za nadaljnjo gradnjo. Ima veliko individualnih seans za prebuditev notranjih kvalitet in potencialov posameznika.

Delavnice in predavanja ima v Sloveniji in v tujini. Ko je bila zaposlena na Univerzi je predavala v Avstriji, Nemčiji, Bolgariji in Veliki Britaniji. Odkar dela za zavod BISERNICA je vodila delavnice v Braziliji (Maceio), na Hrvaškem (Zagreb), Nizozemskem (Amsterdam) in v Veliki Britaniji (London in Nottingham).

V Sloveniji ima veliko individualnih seans s posamezniki, ki jim pomaga prebuditi njihove notranje kvalitete in potenciale. Med mnogimi posamezniki, ki jim je pomagala, naštejemo samo nekaj najbolj odmevnih: ozdravitev raka, hiperaktivnosti, astme, disleksije, samomorilskih nagnjenj in drugo. Nekaj zgodb posamezniki opisujejo na DVDju »Telo govori resnico«, ki je bil izdan leta 2008 v zavodu BISERNICA.

Neja je avtor več slovenskih in mednarodnih strokovnih in znanstvenih člankov, kar je razvidno v zbirki COBISS. Svoja dela je izdala tudi v knjigi Zlata žlica (2006). Izdala je svoj CD z meditacijsko poezijo. Konec leta 2008 je izdala priročnik Z dotikom do zdravja. V letu 2010 je izdala DVD in knjigo »Prebudi najboljše v sebi« z vajami za dvig energijske ravni v človeku, s čimer se izboljša delovanje imunskega sistema, dvigne razpoloženje in poveča ustvarjalnost. Z vajami je dosegla izjemne rezultate v šolah, kjer je prostovoljno delala v razredih. V soavtorstvu (Nina Vanita Hočevar) je izdala knjigo Osebna odličnost v zdravstvu (2010). Leta 2014 pa je izdala knjigo Osebna odličnost v podjetju.

Njeno delo je bilo posneto in predvajano trikrat na slovenski televiziji POP TV, A-Kanal, RTV Slovenija. Zadnje predvajanje njenega dela je bilo prikazano 22. oktobra 2010. Objavila je tudi več klipov na YouTube in drugih spletnih straneh (Zadovoljna.si, BibaLeze.si).

V letih 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 je za Ministrstvo za javno upravo izvajala programe za medosebno komunikacijo in ravnanje s težavnimi strankami.
Reference in ostale informacije so na voljo na www.bisernica.si
Tel.: +386 40 370 930

E-mail: neja.zupan@bisernica.si

Authentic Tantra and OM KARA Kriya Yoga
Avtentično OM KARA Kriya Yoga in avtentično Tantra Yoga lahko študirate na daljavo pri učitelju Dr. Jonn Mumford (Swami Anandakapila Saraswati). Swamiji je en izmed najbolj priznanih učiteljev na zahodu, ki poučujejo avtentično Tantro. Kogar zanima ezoterična izkušnja, mu Neja priporoča njegova izobraževanja.