Izobraževanje

Dar za zdravljenje ima vsakdo. To ni dar, ki bi ga imeli le nekateri. Ste se že kdaj udarili? Kaj ste storili najprej? Ste se bolečega dela dotaknili, ste morda pihnili vanj? Odzvali ste se instinktivno in telesu poslali zdravilno energijo. Ali veste, kako deluje mati, ko otrok zboli ali se udari? Mati poboža otroka, ga vzame v naročje, objame, z njim ljubeče govori. K otroku tako doteka energija, ki jo potrebuje. Dejanje iz ljubezni poveča intenzivnost zdravljenja. In kadar vam je bilo težko in vas je ljubljena oseba objela, vas poljubila ali se vas sočutno dotaknila? Dotik ima poseben pomen. Izraža ljubezen. In to je tisto, kar polni.

Vaše zadovoljstvo, sreča, zdravje, uspeh in bogastvo, so nekaj, na kar imate sami vpliv. Akademija za zdravje in vitalnost -iVitalis Akademija pa je tu zato, da poglobite vaše naravne sposobnosti in pridobite potrdilo.

Mi vam pomagamo, da ste zdravi, vitalni in živite v obilju.

Veliko biserov lahko dobite že v našem blogu in jih prejemate preko elektronske pošte.

Najdragocenejše bisere pa dobite na naših formalnih izobraževanjih:

Za neformalna izobraževanja (klikni)

iVitalis svetovalec/ ang. Energijski kinezioterapevt

Temeljni cilj programa je udeležence naučiti upravljati energije s pomočjo energijske kineziologije, da preventivno in kurativno soodgovorno poskrbijo za svoje telesno, čustveno in mentalno zdravje ter pomagajo drugim, da poskrbijo zase. Med izobraževanjem udeleženci spoznavajo potrebe glede zdravja in dobrega počutja, in znanja uporabijo na vseh področjih svojega življenja, tako za ohranjanje zdravja sebe in družine kot tudi v profesionalnem življenju: metoda je primerna za terapevtsko delo na področju naravnega zdravljenja, preventive, rehabilitacije, ohranjanja vitalnosti, zadovoljstva in uspešnosti posameznika.

Energijska kinezioterapija je neinvazivna metoda naravnega zdravljenja, ki zmanjša stres in bolečine, izboljša zdravje, dobro počutje in vitalnost, poglobi zavedanje in zadovoljstvo. Uporabno kineziologijo je razvil dr. Goodheart in združuje ter povezuje učinkovite tehnike in principe zahodne in vzhodne medicine: kiropraktiko, kitajsko medicino, kineziologijo in anatomijo. Metoda pomaga na fizičnem, čustvenem, biokemičnem in mentalnem nivoju, da se vzpostavi učinkovita komunikacija med različnimi sistemi, in da telo začne uporabljati svoje naravne vire zagotavljanja zdravja, dobrega počutja, vitalnosti in zadovoljstva.

Tu najdete datume iVitalis izobraževanja: KLIKNI.

iVitalis vaditelj

Temeljni cilj programa je usposobiti strokovne delavce za pedagoško delo s posamezniki in skupinami na področju vadbe za zdravje, preventivo, hitro rehabilitacijo in dvig vitalnosti.

iVitalis vadba je nadgradnja običajne vadbe za fizično telo. iVitalis vadba je vadba na fizičnem, čustvenem in mentalnem telesu. Skozi vadbo krepimo tako mišice, kot tudi notranje organe, njihove funkcije in energijske tokove, ki tečejo skozi organe. Funkcije organov so povezane s čustvi in mislimi. iVitalis vadba je fizično nezahtevna in je primerna za vsakogar, ki si želi več energije, sprostitve, ohranjanje zdravja. iVitalis vadba je pomembna za vse tiste, ki želijo biti sproščeni, z več energije, pozitivno naravnani, motivirani, si povrniti in ohraniti zdravje.

iVitalis wellness mojster

Temeljni cilj programa je usposobiti strokovne delavce na področju wellnessa za delo s posamezniki in skupinami v wellness centrih za izvajanje tehnik, ki okrepijo zdravje, delujejo preventivno, vplivajo na boljšo in hitrejšo regeneracijo ter dvignejo vitalnost.

iVitalis wellness program je nadgradnja programov v wellnes centrih. Tehnike omogočijo hitrejše razstrupljanje, globoko sproščanje, obnovitev delovanja imunskega sistema, obnovitev enerijge in boljšo cirkulacijo telesnih tekočin. iVitalis wellness je pomemben za vse tiste, ki želijo v kratkem času obnoviti svoje notranje vire zdravja, zadovoljstva in dobrega počutja.

Za več informacij in termine nam pišite:

Ime in priimek:

E-naslov:

Telefon:

Sporočilo: