ivitalis max

iVitalis MAX

Energična skupinska vadba na prostem, ki vam požene kri po žilah! Priporočamo jo vsem, ki bi radi prišli v odlično formo, temeljito izboljšali svoje psihofizične sposobnosti in si izklesali postavo – to sedaj lahko v kratkem času dosežete z intenzivno telesno vadbo iVitalis MAX, ki ne prinaša le izvrstnih rezultatov, temveč vam zagotavlja, da boste na svežem zraku v prelepi naravi uživali na poti do zastavljenih ciljev!

Inovacija

InovacijaVadbo iVitalis MAX je razvil Miha Vizjak, ki se poleg terapevtskega dela in maserstva že vrsto let navdušeno ukvarja s športom. Svoje obsežno znanje črpa iz strokovnih virov in bogatih lastnih izkušenj, ki jih je pridobil v letih nastopanja na številnih rekreativnih tekih in gorskih maratonih. V vadbi iVitalis MAX je z osebnimi dognanji, ki so plod večne ljubezni do gibanja ter vztrajnega preizkušanja naučenega na sebi, združil strokovna spoznanja s področja vzdržljivostnega športa in znanje Uporabne kineziologije, ki se prepleta z metodo zdravljenja Z Dotikom do Zdravja.

Edinstvena vadba iVitalis MAX

Edinstvena vadba iVitalis max

Na tržišču se pojavljajo številne skupinske vadbe, ki jih prištevamo v sklop vzdržljivostnih vadb in vadb moči. Vadba iVitalis MAX zanesljivo, kot ostale vadbe iz sklopa, v ospredje postavlja fizični vidik s cilji, ki jih zasledujejo številni rekreativni športniki. Gre torej za pridobitev vzdržljivosti, moči, razvoj motoričnih sposobnosti, oblikovanje telesa, boljše počutje. Dogaja pa se, da gredo udeleženci vadb v svoji veliki želji po naglem napredku pogosto predaleč in zahtevajo od telesa preveč v prekratkem času. Zato se pojavljajo pretreniranost, izgorelost, kronične poškodbe. Vadba iVitalis MAX to najbolje preprečuje, saj jo odlikuje izjemno preventivno delovanje. Terapevtski pristop vključuje posebne iVitalis vaje za regeneracijo ŽE med samo vadbo. Z dodatnimi vajami telesu omogočimo, da se med kratkimi aktivnimi premori hitro opomore od naporov in dosežemo, da organizem zmore in zdrži več. Visoko intenzivna vadba iVitalis MAX deluje na posameznika izjemno spodbudno, poživljajoče in ga pospremi z lepo popotnico do novih izzivov.

Vadba iVitalis MAX je tek na drugačen način

TekOsnova vadbe iVitalis MAX je tek, ki vas poživlja in poskrbi, da lahkotno in veselo tečete skozi življenje – seveda s predpostavko, da se ga lotevate na pravi način. Zato med vadbami posebna pozornost velja pravilni tekaški tehniki in vajam, s katerimi se obvarujemo pred neprijetnimi tekaškimi poškodbami. Med tekaškimi premori se izvajajo vaje za moč. V gibanje so vključene vse večje mišične skupine za krepitev celega telesa. Izvajajo se vaje za mišice trupa, rok, nog in ramenskega obroča.

Aerobna vadba iVitalis MAX

Vaje za regeneracijo

Z narekovanim ritmom gibanja držimo raven srčnega utripa v aerobnem območju, ki se giblje nekje v mejah od 70 do 80 odstokov maksimalnega srčnega utripa. Aerobna vadba krepi srce in pljuča ter poveča količino načrpane krvi v krvožilnem sistemu. Celice v telesu so tako bolje preskrbljene s hranilnimi snovmi in kisikom, odpadni produkti pa se hitreje izločajo iz telesa. Mišice opravijo več dela z manj napora. Tako celostno krepimo naš organizem, ki se fizično močan lažje spoprime tudi z vsakdanjimi telesnimi in duševnimi napori. Z vzdržljivostno vadbo iVitalis MAX tudi izboljšamo metabolizem in pospešimo izgorevanje maščobnih celic. Morebitni odvečni kilogrami hitro postanejo preteklost, na licih pa odseva veliko zadovoljstvo.

iVitalis vaje za regeneracijo in preventivo pred poškodbami.

Vadba iVitalis MAX vključuje posebne vaje, ki izhajajo iz terapevtske metode Z Dotikom do Zdravja. S preprostimi gibi in masažo posameznih refleksnih točk na telesu, si privoščimo kratek aktivni počitek, sprostimo mišice pred zakisanjem in jih ohranjamo prožne, zberemo misli in se napolnimo s svežo energijo, ki nas olajšane ponese naprej. Lahkoten in trden korak nam v največji meri zagotavlja varnost, da se hitreje in bolje odzovemo na morebitna presenečenja na poti. iVitalis vaje poskrbijo, da smo med vadbo sproščeni, nasmejani, zadovoljni.

Meritve na vadbi iVitalis MAX za hitrejše napredovanje. S pomočjo vrhunske diagnostične naprave Meridim izmerite energijski potencial v telesu in s podrobno analizo rezultatov spremljate napredek pri vadbi.

Z redno vadbo iVitalis MAX pridobimo:

 • okrepimo mišice in povečamo telesno vzdržljivost,
 • izboljšamo gibalne sposobnosti,
 • izoblikujemo atletsko postavo,
 • izboljšamo tekaško tehniko,
 • razgibamo se na svežem zraku v zavetju narave,
 • okrepimo imunski sistem,
 • pospešimo metabolizem in odpravimo odvečne kilograme,
 • izboljšamo vitalnost,
 • povečamo delovno učinkovitost,
 • povečamo duševno trdnost,
 • z meritvami spremljamo izjemne učinke vadbe,
 • se sprostimo v družbi visoko motiviranih prijateljev.

Skupinska vadbaiVitalis MAX je skupinska vadba za tiste, ki bi radi prekipevali od energije in so pripravljeni zavzeto delati za izjemne rezultate. Namenjena je predvsem mlajšim in srednjim starostnim skupinam. Dobrodošli so tako navdušeni začetniki kot izkušeni rekreativni športniki. Težavnost vadbe je prilagojena posamezniku.

KRAJ

Vadba iVitalis MAX poteka na prostem vse leto, po raznovrstnih tekaških poteh.

iVitalis MAX VODI

Miha Vizjak
Več informacij dobite na telefonski številki 041 855 435.

Za več informacij in termine nam pišite:

Ime in priimek:

E-naslov:

Telefon:

Sporočilo: