iVitalis terapija

iVitalis testiranje in uravnovešanje energij je hitra in učinkovita rešitev za vzpostavitev energijskega ravnovesja v telesu.

iVitalis testiranje in uravnovešanje energij je sestavljeno in prilagojeno energijskemu stanju vsakega klienta. Namenjena je vzdrževanju zadostne količine energije za zadovoljno opravljanje vseh življenjskih nalog, ter da ohranjate dobro zdravje in vitalnost.

iVitalis testiranje in uravnovešanje energij izhaja iz uporabne kineziologije, vede o gibanju, oziroma iz metode Z dotikom do zdravja. Metoda upošteva dejstvo, da je vsak del človeškega telesa povezan s čustvi. Velja tudi obratno pravilo: telo, čustva in misli vplivajo na energijsko stanje vsakega posameznika. Raziskave kažejo, da se neravnovesje telesnih funkcij razvije iz blokiranosti energijskih kanalov znotraj telesa, kar se odraža na zdravju in vitalnosti: v negativnih situacijah, nezdravem prehranjevanju, občutku nezadostnosti, pretirani športni aktivnosti, deloholičnosti, premalo spanca in sprostitve, nezdravih navadah…

Več informacij o metodi dobite v prispevku Z dotikom do zdravja.

Ko nimate energije za naslednji, včasih že enostaven in banalen korak, ali se morda zataknete ob venomer iste težave in ne veste, kako se jim izogniti, je iVitalis testiranje in uravnovešanje energij primerno za vas, saj odpravlja tovrstne energijske blokade.

Več si lahko preberete v prispevku Bolezen-opozorilo telesa.

Primer: gospod v zlatih letih je imel težave s prostato. Velikokrat je šel na stranišče,vendar največkrat brez kaplje urina. Prisotna je bila bolečina in zdravniki so že predlagali operacijo. Zato se je odločil, da mora nekaj narediti za svoje zdravje. Privoščil si je iVitalis testiranje in uravnovešanje energij in se zatem redno udeleževal iVitalis vadb. Že 2 leti redno vadi in zdravniki so potrdili, da je operacija nepotrebna.

iVitalis svetovalec v času uravnovešanja uskladi energijski pretok skozi telo, da lahko slednji ozavesti energijo v sebi.

iVitalis testiranje in uravnovešanje energij je primerno za odpravljanje naslednjih težav na povsem naraven način:

  • zmanjšanje prisotnosti bolečine
  • zmanjšanje težav s spominom
  • energijska podpora za izpit
  • hitra pomiritev
  • zmanjšanje težav z inkontinenco in uriniranjem
  • hitra pomoč pri padcu krvnega sladkorja
  • hitra pomoč pri omedlevici

CENA iVitalis testiranja in uravnovešanja energij

INFORMACIJE

Več informacij na info@bisernica.si in na telefonski številki 040 370 930.