Zaradi tisočletja trajajočih omejitvenih socialnih vzorcev in vrste drugih dejavnikov, smo kot posamezniki na zemlji sprejeli na tisoče vsiljenih vzorcev, zadržkov, omejitev (kulturnih, družinskih, osebnih)…

Terapija Odstranitev artefaktov iz energetskega polja sloni na znanem dejstvu, da niste samo telo. Imate čustva, pa jih ne vidite. Imate misli, pa jih ne čutite in ne vidite. Torej, ker nismo samo telo, je prostor, ki ga zajema vsak človek, precej širši od prostora telesa. Vse, kar se nam dogaja, se vtisne v telo in prostor okrog telesa. Vsi vzorci, zadržki, omejitve, krivde, …

Ste se do sedaj že kdaj vprašali: Kaj vse nosim s seboj???

V znanstveno fantastičnem filmu bi tako človeka prikazali kot objekt, okrog katerega krožijo razni deli, ki so se ujeli v orbito. Samo zamislite si, kako to zgleda… Smešno, kajne?

In to smo mi… S seboj nosimo težo celotnega življenja, dan za dnem, mesec za mesecem, leto za letom…

Čiščenje in odstranjevanje preteklih vtisov (artefaktov) iz vas, ter ustvarjanje večjega zavedanja, omogoča vašemu srcu in duhu življenje v skladu z naravo.

Osvobodite se spon “modernih“ dekadentnih prepričanj glede staranja, bolezni in stresa, kar vas pripelje do sposobnosti samozdravljenja in kreativnosti.

Več si lahko preberete v prispevku Celostno zdravljenje.

Terapija Odstranitev artefaktov iz energetskega polja je izjemno prijetno doživetje. Med terapijo terapevt s pomočjo tehnik, ki so jih uporabljala starodavna ljudstva, odstrani dele v polju posameznika. Posameznik med terapijo udobno sedi.

Preden pridete na terapijo, si zastavite naslednja vprašanja:

Kdaj sem pripravljen reči STOP ????

Ali sem že odločen, da ZAČNEM odstranjevati vse, kar je vtisnjeno vame in me ovira?

Ali hočem živeti bolje, svobodno, veselo?

Toplo dobrodošli vsi, katerih odgovori kličejo po spremembi!!!

TERAPIJO IZVAJA

Dr. Neja Zupan.

CENA TERAPIJE

INFORMACIJE

Za dodatne informacije pokličite na telefonsko številko 040 370 930.