Ime rebirthing izhaja iz spoznanj, da najglobje travme pogosto izvirajo prav iz obdobja pred, med in takoj po rojstvu.

In večina od nas je doživljala bolj ali manj stresen porod. Te izkušnje se vtisnejo globoko v spomin in pustijo svoje sledi. Mnogi se sprašujejo, kako da se jim nekatere stvari v življenju nenehno ponavljajo.

Rebirthing se imenuje preporod zato, ker v določenih okoliščinah praktikant podoživi izkušnje pred, med ali takoj po rojstvu. Spoznanja iz psihologije kažejo številne povezave med določenim psihološkim stanjem posameznika in izkušnjami, ki jih je ta posameznik doživel pred, med ali ob rojstvu.

Včasih se je dobro vprašati, ali razumemo govorico našega telesa, in hkrati, ali jo sploh poslušamo? Ji sploh še znamo prisluhniti?

Rebirthing aktivira naš inštrument, da sprosti stres, bolečino, čustva, omejujoča prepričanja in zastarele vrednote. Rebirthing prinese spremembe, ki bi jih pred terapijo težje dosegli.

Več si lahko preberete v članku Rebirthing.

Rebirthing je odlična tehnnika spoznavanja samega sebe in v kombinaciji z drugimi metodami prinese velike uspehe. Poveže nas z našim telesom, čustvi, mislimi, dušo in duhom. Ustvari prostor za veselje, ljubezen, uspeh, blaginjo in dobre odnose.

TERAPIJO IZVAJA

Dr. Neja Zupan.

CENA TERAPIJE

INFORMACIJE

Za dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko 040 370 930.