Reiki

Je ena na najbolj preprostih in močnih metod naravnega zdravljenja s polaganjem rok, skozi katere se ustvari tok univerzalne energije.

Dar za zdravljenje prav vsa živa bitja nosimo v sebi. Ste se že kdaj udarili? In kakšna je bila prva vaša rekcija na bolečino? Ste se bolečega dela dotaknili, ste morda pihnili vanj? Odzvali ste se instinktivno in telesu poslali zdravilno energijo. Dotik ima poseben pomen. Izraža ljubezen. In to je tisto, kar nas polni. Zdaj vidite, da ste zdravljenje vseskozi že doživljali na različnih nivojih. Takšne vsakodnevne izkušnje so osnova zdravilnega polaganja rok.

REI – pomeni univerzalno energijo ali energetsko polje, ki preveva celo vesolje, živo in neživo, in vse povezuje med seboj. Naše telo v odnosu do vesolja ne pozna dvojnosti »jaz« in »nejaz«. Energijsko polje je sila, višja inteligenca, kjer je vse povezano z vsem ostalim v nekakšni nevidni mreži.

KI – pomeni življenjsko vitalno energijo, ki se pretaka v vseh živih bitjih in je bioenergetska energija avre, ki ustvarja telo. Ko slednja zapusti organizem, z njo odide tudi življenje.

Reiki nam omogoča, da pozitivno energijo visokih vibracij dobesedno izrinemo iz našega bivanja vse, kar ima nizko vibracijo: bolezen, žalost, ljubosumje, obup, jeza, maščevalnost, zloba, sovraštvo, dvom, strah, odpor, nevoščljivost, privoščljivost, neiskrenost, pomanjkanje samozavesti, nezadovoljstvo, negotovost, nasilje, negativne miselne vzorce, kakršnekoli zasvojenosti, slabo počutje…Reiki ustvarja napetost in pritisk na te nizke energije, katerih lastnosti so togost, gostota in počasnost. Ker čedalje večjega pritiska višjih vibracij ne vzdržijo, pričnejo pokati in se razkrajati ter posledično sproščati iz naših teles.

V vaših rokah obstaja lastna moč in lahko se odločite, da jo uporabite, ali pa to dejstvo sprejemate najprej. In z Reikijem lahko začnete proces, ko zažarijo samozdravilni potenciali telesa in duše od znotraj navzven.

Izvajamo INICIACIJE v REIKI I, REIKI II in REIKI III.

Več si lahko preberete v prispevku Reiki.

DELAVNICO in INICIACIJO IZVAJA

Dr. Neja Zupan

CENIK

INFORMACIJE

Za dodatne informacije pokličite na telefonsko številko 040 370 930.

Za več informacij in termine nam pišite:

Ime in priimek:

E-naslov:

Telefon:

Sporočilo: