Žival moči Antilopa

 
Živali moči (preberi opis) prinašajo usmeritve in nauke, ki nam pomagajo krmariti skozi življenje.

Žival moči: Antilopa

power_animal_antelope_bisernica_2

V kraljestvu živali antilopa simbolizira sposobnost skoka čez ovire, moč ukrepanja in gibanja, nežnost, hitro pripravljenostjo, zavedanje, visoko občutljivostjo in raje kot z razumom, sprejemanje odločitev z nagonom. Antilopa je mojster hitrih odzivov.

Antilope so čredne živali. Imajo visoko razvite čute in občutke, v primeru zaznane nevarnosti v umu hitro sprejmejo odločitev. So pozorne in preudarne ter vedno pripravljene reagirati v trenutku.
 
 
 
 
 
 
 

power_animal_antelope_bisernica_1

Te živali se znajo prilagoditi in v najtežjih razmerah odzvati zelo hitro. Zardi hitrega odziva na situacije, lahko brez sledu nenadoma izginejo v divjino. Imajo veliko smisla za orientacijo in občutek za preživetje, ki jim omogoča, da živijo v težkih pogojih suhe puščave.

Duh antilope nas uči previdno opazovati našo okolico in zmožnosti, da poskrbimo sami zase. Morda je nekaj narobe in mi moramo biti pozorni na to. Sporočilo antilopinega duha je, da ostanemo v prisotnosti in opazujemo stvari od zunaj z razdaljo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Živali moči kličemo s posebnim Šamanskim potovanjem z bobnom >, kjer prebudimo in ponotranjimo duhove živali. Posebno Šamansko potovanje z bobnom je sestavni del naših programov:

Preberite naslednji članek: Žival moči Čebela …

 
 

power_animal_antelope_bisernica_3

Dodaj komentar...

*