Žival moči Bober

 
Živali moči (preberi opis) prinašajo usmeritve in nauke, ki nam pomagajo krmariti skozi življenje.

Žival moči: Bober

power_animal_beaver_bisernica_2

V kraljestvu živali bober simbolizira sposobnost produktivnosti v vseh pogledih, tudi s podporo samega sebe s pozitivnimi prepričanji. Z drugimi besedami, da imamo vero v svoje sanje, kot da so resnične ter jih tako uresničimo. Bobrova energija spremeni potek našega življenjskega toka, opredeli naše cilje in s tem naše prinese sanje v fizično realnost.

Le malo živali lahko preoblikuje pokrajino tako kot bobri. S postavljanjem jezov poseljujejo za domovanje manj primerne habitate. Pri gradnji svojih domov so dobri s v timskem delu in medsebojnem sodelovanju.
 
 
 
 
 
 
 

power_animal_beaver_bisernica_1

Bobri nam kažejo, da lahko dosežemo svoje cilje s spoštovanjem posameznikov in njihovih talentov okoli nas. Najbolj smo lahko učinkoviti, če delamo skupaj v harmoniji. S preoblikovanjem naše okolice v sožitju z drugimi in s pozornostjo do vsega kar nas obkroža, lahko razvijemo boljše okolje za vse.

Duh bobra nas uči vestnega dela. Dosežek se ne zgodi čez noč, niti se ne zgodi, če si ga samo želimo, za dosego cilja je potrebno vložiti trud, šele takrat bo zakon privlačnosti delal za nas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Živali moči kličemo s posebnim Šamanskim potovanjem z bobnom >, kjer prebudimo in ponotranjimo duhove živali. Posebno Šamansko potovanje z bobnom je sestavni del naših programov:

Preberite naslednji članek: Žival moči Antilopa …

 
 

power_animal_beaver_bisernica_3

Dodaj komentar...

*