Žival moči Čebela

 
Živali moči (preberi opis) prinašajo usmeritve in nauke, ki nam pomagajo krmariti skozi življenje.

Žival moči: Čebela

shutterstock_125356856

V kraljestvu živali čebela simbolizira visoko sposobnost delovanja v družbenih mrežah in v skupnostih, ki temeljijo na skupinskem delu. Z močnim občutkom do dolžnosti in pripadnosti služi in prispeva k celotni skupini.

Čebele živijo v kolonijah. Njihova družba je zelo organizirana in zelo razvita. Svoje čebelje panje naredijo z visoko matematično natančnostjo in v obliki, ki uporablja najmanjši možni material. Znane so tudi po lokacijski matematični usmeritvi, vedno najdejo najkrajšo pot od panja do različnih rastlin, kjer zbirajo cvetni prah.

 
 
 
 
 
 
 

power_animal_bee_bisernica_2

Čebele spremenijo svojo kemijo možganov, preden začnejo z novo službo. Zaradi tega so še bolj skrivnostna bitja.

Duh čebele nas uči sladkosti zmage, ki prihaja iz produktivnosti in prizadevanja z močnimi cilji v mislih. Duh čebele kot simbol naše živali moči nas uči, da moramo preučiti lastno produktivnost, naše načrte in rezultate našega dela. Njen duh obljuba izpolnitve, če sledimo svojim sanjam. Nosi sporočilo kako nemogoče pretvoriti v mogoče.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Živali moči kličemo s posebnim Šamanskim potovanjem z bobnom >, kjer prebudimo in ponotranjimo duhove živali. Posebno Šamansko potovanje z bobnom je sestavni del naših programov:

Preberite naslednji članek: Žival moči Kamela …

 
 

power_animal_bee_bisernica_1

Dodaj komentar...

*