Žival moči Golob

 
Živali moči (preberi opis) prinašajo usmeritve in nauke, ki nam pomagajo krmariti skozi življenje.

Žival moči: Golob

Power_animal_pigeon_bisernica_2

V kraljestvu živali golob simbolizira mir, ljubezen, skrb in predanost. Je duhovni glasnik s kakovostjo komunikacije med dvema svetovoma. Njegov duh prinaša visoko energijo prehranjevanja, zato golob simbolizira oskrbo in vzdrževanje.

Golobi so že tisoče let živeli skupaj z ljudmi. Za starodavne prebivalce je bil bel golob čudežen kar pojasnjuje, zakaj je bila ptica široko čaščena in veljala za sveto. Golob je v mnogih kulturah, mitih in legendah simbol kot utelešenje materinskega instinkta. Dom, družina, skrb, mir, nežnost so zelo dragi in pomembni tistim z močjo te živali. 
 
 
 
 
 
 

Power_animal_pigeon_bisernica_1

Zagotovo svet potrebuje več miru, kakor tudi naša življenja. Golobi so ena izmed najbolj inteligentnih ptic na planetu in lahko opravljajo nekatere naloge, ki jih lahko dosežejo samo ljudje in nekateri primati.

Duh goloba nas uči, da je mir znotraj nas in ne glede na zunanje okoliščine vedno na voljo. Meditacija in vadba globokega dihanja nam lahko pomagata najti notranji mir, ki nam pripomore živeti mirno in s pravim namenom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Živali moči kličemo s posebnim Šamanskim potovanjem z bobnom >, kjer prebudimo in ponotranjimo duhove živali. Posebno Šamansko potovanje z bobnom je sestavni del naših programov:

Preberite naslednji članek: Žival moči Miš …

 

Power_animal_pigeon_bisernica_3

Dodaj komentar...

*