Žival moči Hobotnica

 
Živali moči (preberi opis) prinašajo usmeritve in nauke, ki nam pomagajo krmariti skozi življenje.

Žival moči: Hobotnica

power_animal_octopus_bisernica_2

V kraljestvu živali je hobotnica simbol odpuščanja preteklosti in sposobnost gibanja v globinah mističnih področij. Hobotnica je simbol svobodne volje.

Hobotnica je bitje vode, vedno premikajočega se elementa, ki očara s svojo globino. Čeprav je hobotnica zelo mobilna in potuje hitro, se večinoma zadržuje na vodnem dnu. Simbolno to predstavlja njeno prizeljenost, medem ko je še vedno sposobna obstajati v globokem gibanju psihe.  
 
 

power_animal_octopus_bisernica_1

Napadena hobotnica lahko sama odstrani svojo okončino in s tem zmede napadalca. S simboličnega vidika so ljudje z močjo te žvali sposobni hitro odvrsti prtljago iz preteklosti, da bi lahko uresničili svoje potenciale in poslanstvo. Z manjšo težo preteklosti so bližje bistvu.

Duh hobotnice nas uči, da smo mojstri in ne sužnji naše inteligence. Z uporabo premišljenih spretnosti, tako kot hobotnica, se s potrebnim dejanjem odpremo v podzavestne svetove.

 
 
 
 
 
 

Živali moči kličemo s posebnim Šamanskim potovanjem z bobnom >, kjer prebudimo in ponotranjimo duhove živali. Posebno Šamansko potovanje z bobnom je sestavni del naših programov:

Preberite naslednji članek: Žival moči Mravlja …

 
 
 
 

power_animal_octopus_bisernica_3

Dodaj komentar...

*