Žival moči Miš

 
Živali moči (preberi opis) prinašajo usmeritve in nauke, ki nam pomagajo krmariti skozi življenje.

Žival moči: Miš

power_animal_mouse_bisernica_1

V kraljestvu živali miš simbolizira povezavo med podzemljem in telesnim življenjem ter s tem zmožnost čutiti obe strani.

Miši so neverjetno plodne. Vsake štiri do šest tednov lahko nosijo do deset mladičev. So živali z zmožnostjo hitre regeneracije, ki nam lahko sporočajo potrebe po spremembah, obnovah in prilagoditvah v našem življenju. Njihova produktivna narava je lahko simbol zmožnosti ustvarjanja novih idej, razvoja, ustvarjalnosti, družbenih povezav, s čimer si podarimo priložnosti za obilje.
 
 
 

power_animal_mouse_bisernica_2

Miš je modra žival, deluje tiho in neopazno ter brez posebne pozornosti uresničuje svoj namen. Pozorna je na majhne podrobnosti in sposobna prilagoditve različnim habitatom. V mestnih okoljih lahko živijo v bolj nenaravnih okoliščinah in jedo nezdravo hrano, zato prinašajo sporočilo o potrebi po čiščenju in vračanju narave v našo zavest.

Njen duh nas uči, da vidimo, kaj je tik pred našimi očmi, da znamo ustrezno ukrepati glede na naš namen z mislimi proti cilju. Korak za korakom lahko uresničimo svoje sanje.

 
 
 
 
 
 

Živali moči kličemo s posebnim Šamanskim potovanjem z bobnom >, kjer prebudimo in ponotranjimo duhove živali. Posebno Šamansko potovanje z bobnom je sestavni del naših programov:

Preberite naslednji članek: Žival moči Hobotnica …

 
 
 
 

power_animal_mouse_bisernica_3

Dodaj komentar...

*