Žival moči Mravlja

 
Živali moči (preberi opis) prinašajo usmeritve in nauke, ki nam pomagajo krmariti skozi življenje.

Žival moči: Mravlja

power_animal_ant_bisernica_2

V kraljestvu živali je mravlja simbol skrbnega dela, z njo se načrti uresničujejo v času, njene lastnosti so dobro načrtovanje, potrpljenje in trud. Kljub svoji majhnosti so te duše izredno močne, z veliko močjo volje in z visoko vzdržljivostjo.
Večina mravelj je del velike skupnosti. V skupnosti so del raznovrstnih dejavnosti. Njihovo vedenje se razlikuje, vendar vsaka mravlja pozna svoje mesto in izpolnjuje svoje dolžnosti s popolno zvestobo celoti. 
 
 

power_animal_ant_bisernica_1

Mravlje trdo delajo, znajo sodelovati, so potrpežljive in spoštljive ne glede na njihovo družbeno hierarhijo. Vse to jim daje izredno sposobnost dela kot ekipe, pri gradnji doma, hranjenju in zaščiti za vse člane svoje kolonije.

Njihov duh nas uči brezpogojne ljubezni in samokontrole. Naš svet bi bil srečnejši kraj, če bi se človeštvo držalo in izkoristilo vrline mravelj.

 
 
 
 
 
 

Živali moči kličemo s posebnim Šamanskim potovanjem z bobnom >, kjer prebudimo in ponotranjimo duhove živali. Posebno Šamansko potovanje z bobnom je sestavni del naših programov:

Preberite naslednji članek: Živali moči …

 
 

power_animal_ant_bisernica_3

Dodaj komentar...

*